WERKWIJZE EN KWALITEIT VAN LEVEN

SAMENWERKING

Veelal werk ik samen met bedrijfscoaches die vanuit een werkgerelateerde vraag werken. Wat mooi aansluit op mijn vakgebied, het persoonlijk welzijn. Want kwaliteit van leven wordt mede bepaald door emoties en hoe je er mee omgaat, coping. Stress op het werk neem je mee naar huis en andersom. Het rendement van geluk is de balans tussen werk en privé. Samenwerking versterkt elkaar waardoor het effect, jouw rendement, groter is.

INTEGRAAL

Vanuit een integrale visie op welzijn, werk ik ook samen met andere professionals vanuit verschillende disciplines. Zoals acupunctuur, osteopathie, massagetherapie, hypnotherapie. Het uitgangspunt ben jij: waar sta je en wat heb je nodig?

Regelmatig wordt mijn manier van werken ook complementair gebruikt. Met bewuste aandacht voor de emotionele achtbaan wanneer je gediagnosticeerd bent. Bv met baarmoederhalskanker, borstkanker, reumatoïde artritis. Een gebroken arm of constitutioneel eczeem. Ik ben geen arts en mijn manier van werken vervangt geen enkele therapie. Wel kan ik je helpen leren omgaan met gebeurtenissen die op jouw pad komen.

VERNIEUWEN

Omdat voor mij kwaliteit belangrijk is, blijf ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe methoden, andere technieken en wetenschappelijk onderzoek naar geluk. Naar het verbeteren van kwaliteit van leven. Wat werkt wel en wat helpt niet. En hoe kan het voor jou werken?

Het geluk van het leven hangt af van de kwaliteit van je gedachten. Marcus Aurelius