DIENSTEN OVER GELUK EMOTIES EN KEUZES MAKEN

LIFE COACHING

Als mens ontkom je niet aan gebeurtenissen in je leven. Dingen gebeuren. Op het werk, thuis, met je ouders, je partner, je kinderen, op straat. En emoties stoppen niet bij de voordeur. Soms geeft dat veel stress. Dan is het belangrijk hoe je er mee omgaat. Bij life coaching draait het om 3 vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Intake: aan de hand van gerichte vragen over levensgebeurtenissen en leefgewoontes, stellen we vast wat je vraag precies is. Wat heb je nodig om meer eenheid te krijgen tussen denken, voelen en doen.

Traject: wanneer je een betere balans wilt tussen je persoonlijke wensen, werk en de wereld om je heen, starten we een traject. Vaak blijkt dat 6 tot 7 afspraken voldoende zijn. Elk gesprek duurt 1,5 uur en vindt 1x per 3 weken plaats.

Periodiek: net zo goed als dat je regelmatig naar de tandarts gaat, kleren koopt, haren laat knippen, zo kun je ook een consult afspreken. Een soort emotionele APK , voor meer rust in je hoofd en in je lijf.

THE JOURNEY: JIJ BENT NIET JE EMOTIE

Als je bereid bent om je angsten onder ogen te komen, verandert je leven. Compleet. Dan ontdek je dat liefde de drijvende kracht is van alles. Dat jij liefde bent en dat liefde onszelf en de wereld beter maakt. The Journey is een krachtige en eenvoudige methode, ontwikkelt door Brandon Bays. Door met deze methode te werken, kun je jouw angsten, pijn en verdriet loslaten. Het betekent niet dat je angsten en pijn nooit hebben plaatsgevonden. Maar dat ze niet langer meer je leven beheersen. En dat geeft een gevoel van blijheid, geluk en vrijheid. Hoe fijn is dat? Als je meer wilt weten, neem dan CONTACT op.

WORKSHOP MINDFUL WERKEN

Mindful werken voor bedrijven? Ja, dat kan. Samenwerken vraagt inzicht hebben in je eigen kracht en talenten en dus ook weten wanneer en aan wie je de hulpvraag stelt. Zodat je als team beter gebruik maakt van elkaars kwaliteiten en talenten. De ideeën die je hebt over jezelf, je werk, je collega's, je omgeving en het leven, neem je elke dag mee, ook naar kantoor. Als een team goed functioneert, verloopt de samenwerking beter en is het rendement groter. Mindful Werken is leven en werken vanuit ontspanning en met vriendelijke, oprechte aandacht, zonder oordeel. Verandering begint van binnen uit en mindful-zijn stopt niet bij de voordeur. Klik HIER voor meer informatie.

Waarom zou de maatschappij zich enkel verantwoordelijk voelen voor de opvoeding van kinderen maar niet voor de opvoeding van volwassenen? Erich Fromm